Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


kaarten

Kaarten


Bestemmingsplannen

De gemeente Amstelveen heeft haar bestemmingsplannen digitaal beschikbaar. Dit zijn alle bestemmingsplannen van de gehele gemeente. Ga naar de website ro0362.ropubliceer.nl om alle bestemmingsplannen van de gemeente Amstelveen te raadplegen.
Per 1 januari 2010 zijn gemeentes verplicht bestemmingsplannen digitaal aan te bieden. Van deze bestemmingsplannen is de digitale versie geldig. Van bestemmingsplannen van voor 1 januari 2010 is de papieren versie nog geldig (ze zijn echter wel digitaal te raadplegen). De originele papieren bestemmingsplannen kunt u op het raadhuis inzien bij balie Bouwen en Vergunningen.
De bestemmingsplannen van de gemeente Aalsmeer zijn op de website 0358.ropubliceer.nl te raadplegen.

De bestemmingsplannen van de gemeente Amsterdam zijn op de website http://www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl te raadplegen.

De bestemmingsplannen van de gemeente Uithoorn zijn op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Kaart van Westwijk

Open een kaart met voorzieningen in en rondom Westwijk.

Panoramio

Open een kaart met (oude) foto's in en rondom Westwijk van Panoramio gebruikers.

Streekplan

De provincie Noord-Holland heeft via het internet het streekplan Noord-Holland Zuid beschikbaar gesteld: http://www.noord-holland.nl/bestanden/roms/streekplanNHZ/index.htm
Via deze website kunt U kaartmateriaal en regelgeving raadplegen.

Vliegtuigen

Open de kaart met vliegtuigen welke boven en rondom Westwijk vliegen.
Op deze kaart is een verschil te zien tussen hoog overvliegende vliegtuigen (blauw gekleurd vliegtuig) en laag vliegende vliegtuigen (rood gekleurd vliegtuig). De gegevens welke op op deze kaart gebruikt worden zijn afkomstig van sensornet.nl.

kaarten.txt · Laatst gewijzigd: 2018/07/03 22:58 (Externe bewerking)